Η ιστοσελίδα βρίσκεται υπό ενημέρωση.

ΕφημερίαΚαθημερινά, όλο το 24ωρο

Χρήσιμες πληροφορίες

Ποιά περιστατικά δεχόμαστε;

To Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός δέχεται μόνο έκτακτα και επείγοντα περιστατικά ή προγραμματισμένα κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τους θεράποντες ιατρούς. Στην είσοδο του Νοσοκομείου γίνεται έλεγχος των επισκεπτών και δίδεται άδεια εισόδου μόνο σε εκείνους για τους οποίους δικαιολογείται η είσοδός τους. Το Νοσοκομείο συνεχίζει να εφημερεύει καθόλο το 24ωρο όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Επιτρέπεται   ένας συνοδός ανά ασθενή.

Πως μπορείτε να επικοινωνείτε με ιατρούς του Νοσοκομείου για συμβουλευτικά θέματα;

Μέσω της τηλεφωνικής γραμμής του Νοσοκομείου (τηλ. 210 7265000). Αν η ερώτησή σας αφορά γενικά συμβουλευτικά θέματα, ζητείστε να συνδεθείτε με τον εφημερεύοντα Επιμελητή (9.00 πμ – 12.00 μμ).

Πως μπορείτε να κάνετε αίτηση για πιστοποιητικά από το Νοσοκομείο;

Συμπληρώνεται την παρακάτω αίτηση και την αποστέλλετε μέσω email : protokollo@syggros.gr και fax : 210 7235546 του Νοσοκομείου. Η αίτησή σας καταγράφεται και εφόσον ισχύουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις το πιστοποιητικό συμπληρώνεται και σας χορηγείτε εντός λίγων ημερών.

ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

Τι ισχύει σχετικά με τις συστηματικές θεραπείες για χρόνια δερματικά νοσήματα (ψωρίαση, κνίδωση, ιδρωταδενίτιδα);

Παραπέμπουμε στο site της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας για την απάντηση (http://www.edae.gr/pdf/covid19_odigies.pdf).

Τι ισχύει για ασθενείς με καρκίνο του δέρματος ή μελάνωμα;

Το Ογκολογικό Τμήμα παραμένει ανοιχτό για νέες περιπτώσεις μελανώματος ή καρκίνου δέρματος – κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το Τμήμα 210 7231731. Οι προγραμματισμένες επανεξετάσεις πραγματοποιούνται με προτεραιότητα για εκείνους που τις χρειάζονται πιο άμεσα και κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στον ίδιο αριθμό, με σκοπό να αποφεύγονται οι επισκέψεις στο Νοσοκομείο, ειδικά ατόμων σε ευπαθείς ομάδες. Οι προγραμματισμένες χαρτογραφήσεις αναβάλλονται. Προγραμματισμένα χειρουργεία αναβάλλονται εκτός από εκείνα που έχουν άμεση ανάγκη εκτέλεσης και με βάση την εκτίμηση των θεραπόντων ιατρών.

Πως μπορείτε να συνταγογραφήσετε τα φάρμακά σας?

Συνταγογράφηση γίνεται μόνο για ασθενείς που παρακολουθούνται στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου ή στο ιατρείο ψωρίασης. Ασθενείς που παρακολουθούνται από τα απογευματινά ιατρεία θα πρέπει να επικοινωνούν με το θεράποντα ιατρό τους. Η συνταγογράφηση γίνεται μέσω της μεθόδου της άυλης συνταγογράφησης (επισυνάπτεται link για τις ενέργειες που απαιτούνται από μεριάς των ασθενών https://ehealth.gov.gr/p-rv/p ). Το Νοσοκομείο δεν αναλαμβάνει συνταγογράφηση φαρμάκων που έχουν χορηγηθεί από εξωτερικούς ιατρούς (ιατρούς εκτός Νοσοκομείου), στους οποίους θα πρέπει να αποτείνονται οι ενδιαφερόμενοι.

Τι ισχύει για το επισκεπτήριο σε νοσηλευόμενους ασθενείς;

To επισκεπτήριο για τους νοσηλευόμενους ασθενείς επιτρέπεται μόνο για έναν επισκέπτη ανά ασθενή και με τη προϋπόθεση ότι έχει λάβει την ειδική άδεια από τους Προϊστάμενους των αντίστοιχων Νοσηλευτικών Σταθμών πριν την είσοδό του/της στο Νοσοκομείο.

Τι ισχύει για το Φαρμακείο;

To φαρμακείο παραμένει ανοιχτό για εκτέλεση συνταγών και παραλαβή φαρμάκων καθημερινά από τις 9.00 πμ -12.00 μμ.

χρήσιμα links

EΔΑΕ www.edae.gr

ΕΟΔΥ https://eody.gov.gr