Η ιστοσελίδα βρίσκεται υπό ενημέρωση.

Kαλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός»!

Το Νοσοκομείο “Ανδρέας Συγγρός” ιδρύθηκε το έτος 1910 με δωρεά του Ανδρέα και της Ιφιγένειας Συγγρού και αποτελεί εμβληματικό νοσηλευτικό ίδρυμα, η ιστορία του οποίου έχει άρρηκτα συνδεθεί με την ανάπτυξη και εξέλιξη της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας στην Ελλάδα.

Με μία εκατονταετή ιστορική διαδρομή και προσφορά στην ελληνική κοινωνία, το Νοσοκομείο “Ανδρέας Συγγρός” αποτελεί σήμερα ένα σύγχρονο πρότυπο ακαδημαϊκό και κλινικό κέντρο με υψηλή επιστημονική εξειδίκευση, καινοτόμο προσέγγιση και διεθνή ακτινοβολία που πρωτοπορεί στην αντιμετώπιση των δερματικών και αφροδισίων παθήσεων, προάγει την επιστημονική γνώση και εκπαιδεύει με αφοσίωση και ευθύνη τις νεότερες γενεές των ιατρών.

Αποστολή μας είναι η ανακούφιση των ασθενών με δερματικές και αφροδίσιες παθήσεις και η αντιμετώπισή τους μέσα από την επιστήμη, τη γνώση και το ιατρικό λειτούργημα. Βασιζόμενοι στη μακρόχρονη παράδοση του Νοσοκομείου, στη εξαιρετική κλινική κατάρτιση του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και στην σύγχρονη τεκμηριωμένη ιατρική γνώση στοχεύουμε στην ανάπτυξη και παροχή ποτελεσματικότερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών υγείας προς όλους τους πολίτες στα πλαίσια του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Στους στόχους αυτούς συμβάλλει η σύγχρονη ανάπτυξη και δυναμική της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας διεθνώς και η ενσωμάτωση νέων θεραπειών και τεχνολογίων αιχμής στην ειδικότητά μας που μεταβάλλουν διαρκώς τις δυνατότητες θεραπευτικών παρεμβάσεων στους ασθενείς μας. Η συνεχής ανανέωση των γνώσεων και των εμπειριών μας μέσα από την έρευνα και την εκπαίδευση και οι ευκαιρίες που αναδύονται στην νέα μετα-covid εποχή στο χώρο της υγείας αποτελούν εφαλτήριο των στόχων μας για καλύτερη δερματολογική υγεία και ευεξία των συμπολιτών μας.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις ανάγκες των ασθενών μας και των οικογενειών τους, οι γιατροί, τα στελέχη και το προσωπικό του Νοσοκομείου Α. Συγγρός προσβλέπουμε στην επίσκεψή σας στο Νοσοκομείο μας και ελπίζουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας!