Η ιστοσελίδα βρίσκεται υπό ενημέρωση.

Το νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός, από το 1910 που πρωτολειτούργησε, έχει ως διαρκή στόχο, την διατήρηση της αριστείας στις ιατρικές και νοσηλευτικές δερματολογικές υπηρεσίες που προσφέρει στους ασθενείς, στην εκπαίδευση των φοιτητών της Ιατρικής και των ειδικευομένων στη Δερματολογία-Αφροδισιολογία και στην κλινική δερματολογική έρευνα.

Είναι το αρχαιότερο  Δερματολογικό-Αφροδισιολογικό νοσοκομείο της Ελλάδας και ένα από τα αρχαιότερα στην Ευρώπη. Διαθέτει όλα τα τμήματα εξειδικεύσεων και υποειδικοτήτων τις δερματολογίας τα περισσότερα εκ των οποίων αποτελούν κέντρα αναφοράς για τον Ελληνικό χώρο και παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με διαρκώς εκσυχρονιζόμενο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. Αυτό δημιουργεί σε όλους εμάς που εργαζόμαστε στο Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός ένα ισχυρό αίσθημα ικανοποίησης, αλλά και ευθύνης να διατηρήσουμε  την παράδοση καταξίωσης που απολαμβάνει το νοσοκομείο στη συνείδηση του Έλληνα ασθενή.

Οι προσπάθειες όλων μας καθοδηγούνται από τις ανάγκες των ασθενών και των οικογενειών τους σε ένα περιβάλλον ειλικρινούς προσφοράς και συμπόνιας όπως θα θέλαμε να είναι και για εμάς αν ήμασταν ασθενείς. Σε μια Ελλάδα που διαρκώς αλλάζει, με πολλαπλές διαφορετικές κοινότητες ασθενών προσπαθούμε να διασφαλίσουμε τις εξατομικευμένες και διαφορετικές πολλές φορές ανάγκες υγείας και ευεξίας όλων των πληθυσμιακών ομάδων και να διατηρούμαστε στο προσκήνιο της δερματολογικής έρευνας προς όφελος των ασθενών μας.